shijoni me ne!

Shijoni përvojën e vërtetë të ngrënies së shijshme në hotelin dhe restorantin tonë me 5-yje, aty ku përsosmëria kulinare takohet me pamje mahnitëse të Detit Jon. Jemi të nderuar dhe krenohemi me krijimet më të mira nga shefi ynë i njohur ndërkombëtar. Përgatituni për të nisur udhëtimin tuaj gastronomik që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin bashkëkohore të kuzhinës ndërkombëtare dhe tradicionale.

Kombinime të veçanta gastronomike

Rehatohuni në ambientin tonë të Sushi Lounge, ku eleganca e rafinuar takohet me magjepsjen e ngrënies nën yje. Lejoni stafin tonë të vëmendshëm t’ju udhëheqë gjatë një udhëtimi kulinar, duke ofruar rekomandime dhe çifte verërash për të përmirësuar përvojën tuaj të ngrënies.

Nuk ka rëndësi nëse kërkoni sushi tradicionale, sashimi të përgatitur me mjeshtëri apo një shkrirje shijesh, menyja jonë ofron një përzgjedhje të shkëlqyer që i përshtatet çdo shije dalluese. Kënaquni me freskinë e ushqimeve tona të detit, notat delikate të përbërësve tanë të zgjedhur me dorë dhe mjeshtërinë e jashtëzakonshme që përcakton krijimet tona të gatimit.

shefi i kuzhinës

LORIS MARINETTO

Ushqimi është gjuha ime, dhe kuzhina është piktura ime. Me çdo përbërës, pikturoj një kryevepër shijesh dhe teksturash që kërcejnë në mënyrë harmonike në shije. Gatimi nuk është thjesht një aftësi; është një shprehje e pasionit, krijimtarisë dhe një dashurie të thellë për zanatin.

Çdo pjatë që krijoj tregon një histori, duke ngjallur emocione dhe duke kapur momente në kohë. Unë përpiqem të shtyj kufijtë e shijes, të befasoj dhe të kënaq ata që shijojnë krijimet e mia. Për mua, të jesh kuzhinier nuk do të thotë vetëm të ushqesh trupin; ka të bëjë me krijimin e një simfoni ndjesish që lënë gjatë një përshtypje. Mirë se vini në mbretërinë time të kuzhinës, ku çdo pjatë është një vepër arti dhe çdo kafshatë është një moment për t’u shijuar.