disa nga politikat tona

A ka ndonjë tarifë shtesë që do të duhet të paguaj mbi çmimin e listuar?
Nëse personi i tretë është më i vjetër se 6 vjeç, tarifa është 20 euro.

A duhet të paguaj për rezervimin?
Po, kërkohet një pagesë 50% e pakthyeshme e shumës totale.

A duhet të printoj një faturë për ta treguar në recepsion?
Jo, thjesht sillni ID-në tuaj dhe numrin e rezervimit të marrë me email.

A ndryshon çmimi nëse ka vetëm një person?
Jo, tarifat mbeten të njëjta për edhe për një person.

A përfshihen të gjitha taksat në çmim?
Po, të gjitha çmimet përfshijnë taksat dhe TVSH-në. Nuk ka tarifa të fshehura.

Cila është politika juaj e rimbursimit?
Ju lutemi kontaktoni recepsionin për më shumë informacion.

Cilat monedha pranoni?
Ne pranojmë Euro, USD dhe Lekë.

A keni një rregull për pirjen e duhanit?
Po, ne kemi një rregull për pirjen e duhanit si në dhoma ashtu edhe në ambientet e hotelit.

A lejohen kafshët shtëpiake?
Fatkeqësisht, kafshët shtëpiake nuk lejohen në hotel.

Cilat janë orët e check-in dhe check-out?
Check-in bëhet nga ora 14:00 dhe check-out deri në orën 11:00.
Check-in i hershëm mund të jetë i disponueshëm pas orës 09:00 në bazë të disponueshmërisë.