ME PAMJE NGA KALAJA

Grand Family Deluxe

Dhomat Grand Deluxe kanë një kapacitet prej 6 personash. Dhomat e gjumit janë të mobiluara në mënyrë elegante për t’iu përshtatur pamjes së mrekullueshme panoramike të Kalasë. Kjo kategori dhomash plotëson të gjitha pritshmëritë e një familjeje apo grupi njerëzish për një eksperiencë luksoze dhe një qëndrim të këndshëm.