relax your body

View Rooms

bid

bid

Embark on a transcendent journey where refined elegance meets unparalleled luxury.

Culinary Symphony

View Restaurant

bid

bid

Our Restaurant Beckons Connoisseurs Of Taste To Embark On A Journey Through Gastronomic Delights.

Harmony of Well-Being

View Wellness

bid

bid

Immerse Yourself In An Oasis Designed To Nurture Your Mind, Pamper Your Body, And Uplift Your Soul.

Miamar Hotel

arratisu drejt luksit

Nuk ka pasur kurrë një kohë më të mirë për t’u larguar e për të provuar eksperienca tepër të veçanta. Surprizoni partnerin ose llastoni veten me momente të paharrueshme. E vendosur në plazhin e Livadhit, një gji befasues i Rivierës Shqiptare, ofron një akomodim luksoz e një pamje moderne të jashtme e cila shkrihet natyrshëm me natyrën përreth.

Restorant

shijoni me ne!

Shijoni një përvojë të jashtëzakonshme në restorantin tonë me 5 yje, ku përsosmëria kulinare takon pamjet mahnitëse të Detit Jon. Jemi të nderuar dhe krenohemi me krijimet më të mira nga shefi ynë i njohur ndërkombëtar.

Wellness

relaksoni trupin dhe shpirtin tuaj

Hyni në zonën tonë të Wellness, ku qetësia ju pret pas një dite emocionuese duke eksploruar mrekullitë e Himarës. Këtu, të ftuarit tanë mund të çlodhen, të rivitalizohen dhe të përqafojnë një ndjenjë lumturie të pastër në mes të luksit.