RESTORANT

“A perfect summer feast”

RESTORANT

“A perfect summer
feast”

GASTRONOMI

Restoranti është  i pozicionuar në katin e poshtëm të hotelit me një verande të bukur me pamje nga deti. Ju do të provoni disa nga gatimet më të mira nga Chefët më të suksesshëm në treg.

Në një mjedis të veçantë dhe të hapur, kuzhinierët tanë janë të gatshëm t’ju kënaqin me ushqimin tradicional shqiptar dhe kuzhinën ndërkombëtare. Përdorimi i prodhimeve të freskëta do të transformojë çdo recetë në aroma dhe shije të ndezura. Ne ju ofrojmë zgjedhjen e një koleksioni të gjerë të verërave nga Shqipëria dhe bota.

Çdo gjë do t’ju shërbyehet nga stafi ynë ekspert , i cili do t’i shohë të gjitha nevojat tuaja me profesionalizmin  më të lartë.