PISHINA

“Luxury in flip flops”

PISHINA

“Luxury in
flip flops”

Në pjesën e përparme të hotelit tonë, me pamje frymëmarrëse do të gjeni pishinën tonë të pafundme të rrethuar me pemë palme.

Ujëvara që rrjedh mbi pishinën e pafundme ofronë një ambient relaksues dhe zbavitës të ndarë në dy pjesë, të cilat gjithashtu sigurojnë të gjitha lehtësitë e nevojshme për fëmijët.

JUST KEEP SWIMMING

Hotel MIAMAR ka privilegjin të pozicionohet në një nga plazhet më të bukura në bregun jugor. Të gjithë mysafirët e hotelit tonë do të kenë qasje ekskluzive në një pjesë të këtij plazhi të bukur.

Nën hijet e çadrave Hawaiian-e ju do të gjeni shezllonet e diellit që shtrihen në një plazh të pastër dhe të mirëmbajtur. Shërbimi në bar është në dispozicion për mysafirët, ndërsa relaksohen në plazhin tonë ekskluzive.